• Хот Мелт Нилон Таффета

    Хот Мелт Нилон Таффета

    Вруће топљење најлонске тафте: ХМ-301, ХМ-404, ХМ-606 1. За штампање налепница за негу.2. Погодан начин штампе: Леттер Пресс, Ротари, Силк Сцреен, Оффсет, Флеко.
  • Хот Мелт Слит Полиестер Сатин

    Хот Мелт Слит Полиестер Сатин

    Вруће мелт прорез полиестерски сатен: ХМ-532 1. За штампање налепнице за негу.2. Погодан начин штампања: штампа, ротационо, сито, офсет, термални трансфер.3. ОЕКО сертификат.4. ГРС сертификат.